ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Britneys syrra stal showen

Metro.se · 16 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Jamie Lynn Spears, 17, och Casey Aldridge, 19.

klar

Artikellänk är kopierad

När hela världens blickar riktades mot storasyster Britneys rakade huvud, ex-make och påstådda missbruk, framstod Jamie Lynn som ett helgon. Men den präktiga fasaden rasade fort när rykten om 16-åringens oplanerade gravididet dök upp i skvaller-pressen. Avslöjandet höll på att kosta henne rollen som skolflicka i barnkanalen Nickelodeon och Casey i sin tur riskerade åtal för sex med minderårig. De blivande tonårsföräldrarnas liv studerades under lupp och deras ogifta status kritiserades av kristna USA. Men något bröllop blev det inte och paret välkomnade morgonen den 19 juni dottern Maddie Briann till de lugnande tonerna av Brahms ”Lullaby”.

Foto: Mama

Fick kämpa för Lykke

Linda Isaksson, 36, och Jacob Lindorff, 34.

Havandeskapsförgiftning och akut kejsarsnitt två månader före tiden. Någon drömgraviditet fick inte Linda, men för sin kamp för dottern Lykke förärades hon utnämningen Årets mama av tidningen Mama.

De gjorde det igen ...

Angelina Jolie, 33, och Brad Pitt, 45.

Paret som otaliga gånger blivit framröstade som världens sexigaste, besvarade för två år sedan frågan om hur världens vackraste avkomma skulle se ut. Nu har de gjort det igen (och igen) med tvilligarna Knox Leon och Vivienne Marcheline.

Kom de med storken?

Ricky Martin, 36.

Var det storken som kom med Valentino och Matteo till ensamstående Ricky? Nja, det är ingen hemlighet att en surrogatmamma var inblandad i födseln av hans tvillingsöner. Däremot verkar Rickys sexuella läggning förbli ett mysterium.

Från drinkar till blöjor

Nicole Richie, 27, och Joel Madden, 29.

Det var knappast någon som lyfte på ögonbrynet åt Nicoles heroininnehav och rattfyllor, men hennes graviditet slog ner som en bomb i skvallerpressen. Festandet byttes mot blöjbyten och paret ökade på sin kändisstatus med dottern Harlow.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro