ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bröllopsyra i rutan vinter

Emma Björkman · 15 Nov 2011
Uppdaterad 15 Nov 2011
Om Christoffer Vinke och Isabella Jönsson vinner ett bröllop i tv eller inte återstår att se. ”Om jag skulle kunna gifta mig i tv? Kanske” säger programledaren Sofia Wistam.

Om Christoffer Vinke och Isabella Jönsson vinner ett bröllop i tv eller inte återstår att se. ”Om jag skulle kunna gifta mig i tv? Kanske” säger programledaren Sofia Wistam. Foto: Klara Leo


I kväll är det nypremiär för Kär & Galen” i Kanal 5. Metro var med under inspelningen när två par tävlade om att få gifta sig i tv.

klar

Artikellänk är kopierad

Bakom kulisserna har Heléne Beckeman hand om den stora kollektionen brudklänningar.
Bakom kulisserna har Heléne Beckeman hand om den stora kollektionen brudklänningar.Foto: Klara Leo
Erica Bylund och Robin Nilsson.
Erica Bylund och Robin Nilsson.Foto: Klara Leo

Grodan hoppar fram och tillbaka i glasburken. Till slut får ”Kär & Galen”-deltagaren Erica Bylund, 28, tag på den, lyfter upp den och ger den en puss.

Grodan förvandlas inte till en prins, men den ger henne och fästmannen Robin Nilsson, 27, från Örnsköldsvik en poäng i jakten mot slutmålet – ett bröllop.

– Det var inte så jättemysigt, bland det värsta jag gjort faktiskt, säger Erica Bylund.

Deras motståndare i giftermålstävlingen är Christoffer Vinke, 33, och Isabella Jönsson, 24, från Helsingborg.

Tävlingsgrenen går ut på att männen i de två paren har gissat vilka kändisar deras fästmör tycker ser bäst ut – sedan ska tjejerna pussa rätt grodor i burkar prydda med bilder av kändismännen.

Tävlingen är en av flera utmaningar i det återuppväckta 90-talsprogrammet ”Kär & Galen” som har premiär i kväll på Kanal 5. Att Christoffer Vinke anmälde sig och fästmön Isabella Jönsson var en slump.

– Jag såg reklam för programmet på tv. Vi visste att vi ville gifta oss, en av oss pushade mer än den andra, säger han med ett skratt.

Programledaren Sofia Wistam lotsar de förlovade paren igenom programmet olika moment.

– Det starkaste i programmet är kärleken mellan paren, säger hon.

– Jag har tjuvkikat på första avsnittet och även fast jag var där fällde jag en tår. Fast det var glada tårar.

Fotnot: Christoffer Vinke och Isabella Jönsson från Helsingborg och Erica Bylund och Robin Nilsson från Örnsköldsvik är med i ett avsnitt av ”Kär & galen” som sänds senare i höst.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro