ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Brutala kattmord i England – kan vara invigningsritual för tonårsgäng

JENNI KARLSSON · 13 Mar 2016
Uppdaterad 13 Mar 2016
Katterna på bilden är levande och har ingenting med morden i England att göra.

Katterna på bilden är levande och har ingenting med morden i England att göra. Foto: Shizuo Kambayashi/AP/TT


Fem katter har mördats i den engelska staden Cinderford sedan mitten av februari. I den lilla staden i sydvästra England utreds just nu ifall en grupp tonåringar ligger bakom dåden.

klar

Artikellänk är kopierad

Alla fem katter som hittats mördade den senaste månaden har blivit ”slaktade” enligt den lokala polisen. Bland annat har det kapats av huvuden och framben, rapporterar brittiska Metro.

►LÄS MER:  Kattdödare åtalas för djurplågeri

Polisen har fått in tips som säger att det handlar om en invigningsritual för att få gå med i ett lokalt tonårsgäng och utreder nu detta.

Den första katten som hittades i februari hade blivit skjuten i bakbenen och sparkad på så hårt att revbenen hade gått sönder. Efter det hittades en huvudlös katt, katter med kapade ben och skjutna katter runt om i staden.

►LÄS MER:  Kattungen Smurf användes som tuggleksak

Stadens invånare och kattägare är nu oroade för att det ska fortsätta, eller till och med gå längre.

– När ännu en katt har skjutits verkar det som att det finns någon gå runt med sitt luftgevär. Nästa gång kanske de använder den mot ett barn. Det är så fräckt att göra såhär på gatan. De måste fångas, säger en av de boende i staden till brittiska Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro