ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Butiken hjälper sina kunder – med att dejta

· 13 Feb 2016
Uppdaterad 13 Feb 2016
Butikschef Marcus Lindstrand och den glada kunden Saedelias, 55, som tagit en singelkorg för att kanske hitta den rätta.

Butikschef Marcus Lindstrand och den glada kunden Saedelias, 55, som tagit en singelkorg för att kanske hitta den rätta. Foto: Privat


Singel och redo för mingel? Här är Ica-butiken som vill hjälpa sina kunder att hitta kärleken.

klar

Artikellänk är kopierad

Gosiga krambjörnar, godishjärtan och blommor – alla hjärtans dag kan bjuda på mycket för den med partner. För singlarna däremot kan alternativen ibland sina. Det vill en Ica-butik i Årsta i Stockholm råda bot på. Där kan du under helgen mingla med en blå singelkorg för chansen att hitta den rätta.

►LÄS MER: Alexandra, 37, tröttnade på att nätdejta – började svettdejta

Marcus Lindstrand är butikschef på Ica Supermarket i Årsta, där korgarna finns, och berättar att idén inte är helt originell. – Det var farsan som kom med idén. Jag tror att det var en annan butik som haft samma grej innan, men vi tänkte att det var roligt för våra kunder också. De gillar när det händer saker och det finns många singelhushåll i området.

Tror du det kommer gå vägen och att folk hittar varandra? – Ja det tror jag kommer hända, vi har redan sett flera damer som minglat med de blå korgarna. Kan vi få ihop något eller några par så är ju det kul.

►LÄS MER: Så lyckas du på första dejten – i sju enkla steg

De blå korgarna finns att tillgå hela helgen och Marcus berättar att det bara är att snurra runt i butiken så länge man vill. Det finns också en mistel att våga stjäla en kyss under ifall det slår  gnistor. Själv väljer han dock att inte cirkulera med en korg. – Det var faktiskt en i personalen som gick ett varv i går, men hittade tyvärr inget napp. Inte än i alla fall, skrattar han.

"Hej alla glada kunder! Har du ingen dejt till alla hjärtans dag? Singel och sugen på mingel? Ta en blå singelkorg och mingla med andra singlar på Ica supermarket Årsta."
"Hej alla glada kunder! Har du ingen dejt till alla hjärtans dag? Singel och sugen på mingel? Ta en blå singelkorg och mingla med andra singlar på Ica supermarket Årsta."Foto: Privat
klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro