ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Butiksägaren: "Inte riktigt vad vi tänkt oss"

Ida Gustafsson · 27 Sep 2015
Uppdaterad 27 Sep 2015
Paret hade sex i entrén. (OBS! Montage)

Paret hade sex i entrén. (OBS! Montage) Foto: Google/Alamy


Det var kanske ett gyllene tillfälle att leva ut sina lustar. För när personalen kom till guldbutiken i Uppsala i går syntes bevisen från de nattliga aktiviteterna – avtrycken av en rumpa och ett ansikte på entrédörren.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i går morse som personalen på Mattsons guld i Uppsala kom till butiken och upptäckte de konstiga avtrycken på dörren.  

Det ena såg ut som ett ansikte. Och det andra, som var lite längre ner, kom från en naken rumpa. 

Att folk råkar trycka sina pannor mot rutorna när de kikar in i butiken är inget ovanligt, berättar ägaren Marilyn Lundqvist för Upsala Nya Tidning, som först skrev om det här. 

► LÄS MER: Så kommer vi ha sex i framtiden

När hon och de anställda kollade igenom övervakningsfilmen fick de svar på vad som hänt. Runt 01.45 under natten till lördagen fick ansiktet och rumpan på dörren sin förklaring. Vid exakt den tidpunkten hade två personer bestämt sig för att ha sex mot butikens entré. 

– Vi blev väldigt förvånade! Utöver att det finns en stor lampa precis utanför dörren så finns det flera skyltar som talar om att butiken är videoövervakad, säger Marilyn Lundqvist till UNT. 

Butiken postade ett inlägg om den nattliga kärleksakten på sin Facebooksida. Där skriver de också att övervakningsfilmen på den nattliga kärleksakten numera är raderad. Butikspersonalen hoppas dock på ett återbesök: 

– Kanske kommer de in och köper ringar av oss en vacker dag, säger Marilyn Lundqvist till UNT. 

► LÄS MER: Assexuelle Jonas: Kärlek måste inte innebära sex

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro