ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bye bye Victoria

Caroline Engvall · 8 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Cheryl Tweedy, som är fotbollsspelaren Ashley Coles flickvän, Coleen McLoughlin (i bakgrunden) och Victoria Beckham på VIP-läktaren. Foto: AP

Cheryl Tweedy, som är fotbollsspelaren Ashley Coles flickvän, Coleen McLoughlin (i bakgrunden) och Victoria Beckham på VIP-läktaren. Foto: AP Foto: AP


Nu tar de nya fotbollsfruarna över

klar

Artikellänk är kopierad

Zlatans flickvän Helena Seger. Foto: Scanpix
Zlatans flickvän Helena Seger. Foto: ScanpixFoto: Scanpix
Cheryl Tweedy och Ashley Cole (Chelsea). Foto: All Over Press
Cheryl Tweedy och Ashley Cole (Chelsea). Foto: All Over Press
Raica Oliveira som är tillsammans med Ronaldo (Milan). Foto: All Over Press
Raica Oliveira som är tillsammans med Ronaldo (Milan). Foto: All Over Press
Gianluigi Buffons (Juventus) flickvän Alena Seredova. Foto: All Over Press
Gianluigi Buffons (Juventus) flickvän Alena Seredova. Foto: All Over Press
"Chippens" flickvän Oksana Andersson, till vänster, med sin grupp Sunblock.
"Chippens" flickvän Oksana Andersson, till vänster, med sin grupp Sunblock.Foto: Scanpix
Här ses Henrik Larsson med frun Magdalena.
Här ses Henrik Larsson med frun Magdalena.
Magnus Hedman med sin Magdalena.
Magnus Hedman med sin Magdalena.

BERÖMDA. I helgen börjar Premier League i England och snart drar de andra stora europeiska fotbollsligorna i gång. Och det är inte bara fotbollsspelarna som drar in stora pengar – deras flickvänner och fruar är lika heta. Fotbollsfrun nummer ett, Victoria Beckham, har flyttat med David till USA, så nu är det dags för ett nytt gäng att ta över i Europa: Raica Oliveira. Cheryl Tweedy. Coleen McLoughlin. Lägg namnen på minnet.

Pinglan Coleen McLoughlin, 21, har till exempel blivit miljonär på att vara engelska landslagsstjärnan Wayne Rooneys flickvän. Hon är britternas nya stil-ikon och berättar glatt för skvallerpressen om den nyshoppade väskan för 80 000 kronor.

– Jag hade aldrig kunnat drömma om att mitt liv skulle bli så här. I min årsbok från skolan skrev jag att jag ville bli rik och berömd, men jag är lika förvånad som alla andra över att min dröm blev sann, har Coleen själv sagt i en intervju i tidningen Hello.

I sommar har hon släppt en serie skönhetsprodukter under eget namn, ett kontrakt värt 135 miljoner kronor. I våras kom hennes självbiografi ”Welcome to my world”, hon har gett ut en tränings-dvd och hon har också tjänat miljoner på reklamkampanjer för LG:s mobiltelefoner och Nike.

– Coleen kommer att hålla ställningarna i Europa nu när ”Posh” har åkt till USA, säger Expressens sportskribent Malin Roos.

Fotbollsflickvännerna upprör och berör. Italienska pressen skäller högljutt på sin favoritmålvakt Gianluigi Buffon eftersom de tycker att hans tjeckiska flickvän, nakenmodellen Alena Seredova, ”förstör honom” – medan svenskar gärna frossar i allt om Zlatans hemliga flickvän Helena Seger och ”Chippens” skandaltjej Oksana Andersson.

Men varför?

– De här tjejerna har blivit så stora eftersom män och i synnerhet kvinnor älskar att läsa om och beskåda vackra, rika, berömda och skandalösa kvinnor. Där ska Posh Beckham ha cred, men det räcker med att titta på vilken småstad i Sverige som helst. Det har alltid varit spännande att spana in tjejerna på VIP-läktaren hos det lokala fotbollslaget, säger Malin Roos.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro