ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Byt hårfärg för en dag

Petra Tungården · 24 Okt 2014
Uppdaterad 25 Okt 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Kesha visade upp sitt färgade hårsvall på MTV Video Music Awards tidigare i år. Rita Ora visade sitt blåa hår i Tokyo. Och Dascha Polanco visar att även grått funkar bra som hårfärg.
Kesha visade upp sitt färgade hårsvall på MTV Video Music Awards tidigare i år. Rita Ora visade sitt blåa hår i Tokyo. Och Dascha Polanco visar att även grått funkar bra som hårfärg.Foto: REX

Från doppade toppar till ett helt svall i regnbågens alla färger. Den färgstarka hårtrenden är här för att stanna. Gör som kändisarna och byt hårfärg för en dag – Metros skönhetsredaktör Petra Tungården visar dig hur. 

Dip dye-trenden med färgade toppar slog igenom över hela världen förra året. Men vem hade trott att trenden var här för att stanna? Nu kommer utvecklingen – med hela hårsvall i regnbågens alla nyanser – rosa, lavendel och till och med grått är hetast i Hollywood just nu. Våga vara lika djärv som kändisarna och prova något nytt, om än bara för en kväll. Det finns flera tillvägagångssätt.

Är du ute efter en snabb förändring utan bestående resultat skulle jag rekommendera ögonskugga för håret. Prova annars en inpackning med färgpigment som håller i några tvättar. Det är superenkelt att göra själv. Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Fördela krämen jämt över hela håret eller i topparna med en kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låt krämen sitta i tre minuter och skölj därefter noga.

Inpackning med färg Byt hårfärg för en vecka. Testa en inpackning med färgpigment. Förstärk din redan nuvarande färg eller våga prova något helt nytt. Går att fördela över hela håret eller enbart i topparna. 

Ögonskugga för håret Color bug är som en ögon-skugga för håret. Det urtvättbara pigmentet låter dig experimentera fritt med ditt svall utan permanent effekt. Byt hårfärg för en kväll och tvätta lätt ur färgen dagen efter. 

Färgmousse Color Styling Mousse är som en vanlig mousse som förutom lätt stöd och volym även ger håret färg. Färgen sitter till nästa tvätt vilket gör Color Styling Mousse till det perfekta sättet att prova en ny färg för en dag.

Ta hand om ditt hår Är ditt hår torrt, trött och livlöst? Och inte alls det där härligt blanka, studsande svallet du ser på alla bilder? Låt håret vila mellan varven och satsa på en  inpackning som ger dig glansen, styrkan och mjukheten tillbaka.

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro