ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Calle Johansson: Jasså? Blev det Nashville

Leif Granlind · 16 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Metro berättade nyheten för experten

klar

Artikellänk är kopierad

AVSLÖJANDE. Canal Plus hockeyexpert Calle Johansson får beskedet om Foppas klubbyte av Metro. – Jasså blev det Nashville? Intressant. Ganska väntat, vi spekulerade i Nashville eller Anaheim, säger den förre NHL-backen på telefon i Dubai till Metro. – Jag har suttit på ett plan hela natten, vad fick Flyers?Scottie Upshall och Ryan Parent och två draftval, ett i första rundan och ett i tredje rundan. – Okej. Scottie är en kanonkille. En jätteduktig spelare som jag skulle vilja ha mitt lag alla dagar i veckan.

Vad säger du om Nashville Predators? – Det är ett lag som spelar utan krusiduller. Bygger mycket på fart och snabba forwards. Det kommer att passa Foppas spelstil superbra. Han vill ha forwards som åker mycket skridsko.

Vad kan du säga mer? – David Poile, general managern är en god vän till mig, han var tidigare i Washington och är mycket bra. Mjuk, ödmjuk och som inte behöver skrämma ihjäl sina spelare för att prestera.

Nashville är inget hockeyfäste direkt, hur tror du det kommer att påverka Foppa? – Tror inte att det gör Peter så mycket. Kan vara rätt skönt att vara lite anonym och slippa pressen som finns i andra hockeystäder.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Granlind
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro