ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cameron Diaz

Stockholm hannah sjostrom · 18 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

CAMERON DIAZ av TALIA SOGHOMONIAN/METRO PARIS

“Tjejen du träffar är precis den hon är. Hon förställer sig inte.” Så beskriver regissören Nancy Myers sin stjärna i filmen “The Holiday”. Cameron Diaz spelar rollen som Amanda i den romantiska julkomedin. I filmen är hon fortfarande blond, men när Diaz stiger in i sviten på Parishotellet Plaza, är hennes hår korpsvart och påminner mig om en t-tröja jag såg nyligen med trycket: “Brunette is the new blonde.” Och det är inte för någon film som den amerikanska filmstjärnan har färgat håret. - Allt vi gör är inte för filmroller, säger hon och skrattar. - Jag har varit brunett tidigare och jag har alltid velat återvända till den färgen.

Q: Skulle du byta hem och låta en total främling bo i ditt hus, som din rollfigur gör i filmen? A: Nej! Jag vill inte att någon annan ska sova i min säng. Absolut inte! Och mitt gästrum är fruktansvärt stökigt för tillfället. Jag har högar av grejjer där. Och mitt hus är lika litet som stugan jag har i filmen . Så nej, det skulle jag inte. Q. Är du och Justin (Timberlake, pojkvännen) The Killers fans? Du sjunger “Mr. Brightside” i filmen och han sjöng en annan av deras låtar på scen nyligen. A: Visst är det lustigt? De är ett jättebra band. Jag älskar The Killers. Jag skulle kunna leva på deras musik!

Q: Amandas kläder är fantastiska. Fick du välja dem själv? A: Det var så kul! Jag tror vi hade varenda kashmirplagg från förra säsongen i garderoben. Vi hade, jag skämtar inte, typ 15 rader med kläder till mig som Amanda. Och Nancy (regissören) klär sig utsökt varje dag.

Q: Fick du behålla någonting? A: Jag behöll allt. Jag har alltihop. Vi sa typ, ”Hur mycket tror du vi kan få in i de där två väskorna? Hur många kappor tror du vi kommer undan med?" Jag tar alltid hand om resterna!

Q: Kommer det en “Charlies Änglar 3”? A: Nej. Drew (Barrymore) kanske kommer producera någonting. Det är i princip hennes bebis. Men jag tror inte att Lucy, Drew och jag kommer att vara med i en långfilmsversion den närmaste tiden. Men det skulle vara kul...

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro