ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cancern tar Heathers liv – skriver brev för dotterns framtida milstolpar

Joel Linde · 24 Jul 2015
Uppdaterad 25 Jul 2015

Foto: Skärmdump WPXI


Heather McManamy, 35, i amerikanska delstaten Wisconsin har obotlig cancer, och nu skriver hon brev som dottern ska ha vid livets alla milstolpar.

klar

Artikellänk är kopierad

Två år efter att Heather McManamy, 35, blev diagnostiserad med bröstcancer fick hon veta att hennes cancer blivit obotlig. Hon kommer inte att finnas kvar i dotterns liv, och därför skriver hon brev för att dottern ska ha hennes stöd även efter begravningen.

– Jag vill att hon ska veta att jag gjorde allt jag kunde för att vara här, säger hon i en intervju med nyhetskanalen WMTV. Hittills har hon skrivit över 40 brev för olika milstolpar i dottern Briannas liv. Det finns kort för när hon tappar sin första tand, när hennes första förhållande tar slut, hennes bröllopsdag, hennes 30-årsdag och hennes första barn. Men även för de små stunderna, om dottern bara behöver lite stöd någon gång.

Fabian, 28, om stödet efter cancerbeskedet: "En religiös upplevelse"

– Det var svårt när jag väl var klar, att bara titta på den här högen som är en fysisk representation av allt som jag kommer att missa, sa hon till nyhetskanalen WPXI.

Men Heather är medveten om att alla breven kanske inte blir lästa.

– Alla sörjer på olika sätt. Men om det finns något sätt som jag kan skänka tröst så vill jag att det ska finnas där. Det ger mig sinnesro bortom vad jag kan förklara, säger hon.

För tillfället fokuserar hon på att leva livet fullt ut. Hon har skapat en Crowdfunding-kampanj för att få stöd med sjukhusräkningarna och andra utgifter som blir allt svårare att betala nu när hon inte kan arbeta. Hon hoppas även på att kunna få ihop lite pengar att lägga till dotterns universitetskassa.

– Jag vill bara att hon ska finna lycka. Livet är kort. Om hon följer sitt hjärta kommer allt att bli bra.

Lauras bästa vän dog i cancer – då adopterade hon hennes fyra döttrar

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro