ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cancersjuke pappan skriver hemliga lappar till sin 15-åriga dotter: Kanske det enda hon har kvar”

Karolina Skoglund · 12 Mar 2015
Uppdaterad 12 Mar 2015

Om ett par år kanske 15-åriga Emmas pappa inte längre finns kvar. I stället kommer hon att ha de tusentals hemliga meddelanden som han skickat med i hennes lunchlåda sedan hon var liten.

klar

Artikellänk är kopierad

Garth Callaghan.
Garth Callaghan.Foto: AP.

Sedan den i dag 15-åriga Emma Callaghan var liten har hennes pappa Garth Callaghan skickat med små meddelanden med kärleksförklaringar och uppmaningar i hennes lunchlådor.

De senaste två åren har han diagnostiserats med cancer tre gånger, och nu menar läkarna att han står inför döden. Plötsligt har lapparna fått en helt ny innebörd. – När allt kommer omkring kanske dessa meddelanden är det enda som min dotter har kvar av mig, säger Garth till AP.

Men han nöjer sig inte bara med dåtid – Garth håller nämligen just nu på att förbereda meddelanden för framtiden så att Emma kan fortsätta att få meddelandena även efter hans död. – Mitt mål är att skriva meddelanden till mina barnbarn. Jag kan inte tänka mig en bättre sak att slåss för dagligen. Den njurcancersjuke pappans tradition har resulterat i boken ”Napkin Notes: Make Lunch Meaningful”. Det planeras även en långfilm om hans öde, enligt AP.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro