ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Candace, 40, vaknade ur koma – trodde att det fortfarande var 90-tal

Karolina Skoglund · 28 Nov 2014
Uppdaterad 29 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Youtube.

När Candace Emptage vaknade upp ur koma hade hon förlorat mer än ett decennium av sitt minne – och trodde fortfarande att vi var inne på 90-talet. 

Kvinnan låg i koma på Newcastle General Hospital under sex veckor efter en bilolycka. När hon vaknade trodde hon att hon var 22 år gammal, i stället för 40.  Dessutom fick hon reda på att hon hade en 14 år gammal dotter och en pojkvän sedan sex år tillbaka, skriver Daily Mail. – Chock är inte ens i närheten av vad jag känner. De sa att jag hade en dotter och jag bara stirrade på dem och sa: ”vad?”. När hon kom till sjukhuset hade jag ingen aning om vem hon var, säger Candace Emptage, som alltså inte har några minnen av dottern sedan innan kraschen.

Hon trodde nämligen att det var 90-tal och att Spice Girls fortfarande toppade listorna med låten ”Wannabe”. Minnesförlust efter en huvudskada, såsom den som Candace Emptage lider av, är väldigt vanligt och är alltid unik för personenen som drabbas. En minnesförlust varierar vanligtvis från några minuter till några månader. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro