ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carmen Electra: "Jag gillar inte min mage"

Roberto Arnaz · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Carmen Electras nya film ”Meet the Spartans” hade premiär i påsk. Den fick en överkryssad Glob i betyg av Metros recensent. Därför lät vi privatlivet stå i fokus när vi träffade stjärnan i Spanien.Heta Carmen Electra är trots plastkirurgi,  stenhård träning och ständig bekräftelse inte helt nöjd med sin kropp. Komplex letar sig även in i huvudet på Hollywoods stora stjärnor. 

Vilken del av din kropp gillar du bäst? – Mina ögon.

Finns det något du inte ­gillar?– Min mage, och jag önskar att jag var längre. Jag är 163 centimeter och jag önskar att jag var någon decimeter längre. Det är därför jag har på mig högklackat.

När det däremot gäller de män hon faller för, är hon inte lika utseendefixerad.– Jag tittar inte efter någonting speciellt. Jag har aldrig varit sådan, men har man även ett fördelaktigt utseende är det en bonus. Humor är definitivt viktigt.

Känner du att folk ibland behandlar dig som ett objekt?– Jag försöker att inte tänka på det så djupt. Jag vaknar upp varje dag och känner mig tacksam för att få jobba i branschen med coola människor, säger hon och tillägger:– Jag försöker att inte tänka så mycket på varför publiken ser filmen. Jag känner mig bara lycklig för att de ser den.

klar

Artikellänk är kopierad

Roberto Arnaz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro