ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carola hade också startnummer fyra

Anneli Wikström · 15 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Startnummer fyra för Malena Ernman tror jag är positivt. Vi har haft det numret en gång tidigare och då var det Carola som tävlade i sin gula dräkt och med bibeln i handen. Jojomänsan, det var med ”Främling” och vi kom trea. Kanske kan det gå lika bra för Malena.

Jag tror faktiskt på topp tio för vår operastjärna. Hennes nummer har en originalitet som många andra saknar. Malena passerar inte obemärkt förbi. Sen är det ju bara frågan om man älskar eller hatar det.

En annan fråga vi kanske ska ställa oss är om vi verkligen vill vinna. Vill vi verkligen ordna Eurovision Song Contest bara en månad innan vi ska ställa till med kungligt bröllop? Kommer det att ge maximal uppmärksamhet åt lilleputtlandet Sverige och se till att både turister och kulor rullar in.

Eller kommer det att bli snordyrt för oss skattebetalare. Vi kanske kan skylla på det om det går åt skogen för Malena?

Några som dock anser att de har råd att vinna är grannlandet Norge som representeras av Alexander Rybak. Han är nämligen väldigt favorittippad. Och min åsikt är Norge gärna får ta hem det om inte Malena gör det. Rybaks låt växer med lyssningarna.

Några som jag också tror har stor vinstchans är Turkiet och Bosnien- Herzegovina. Att samtliga nordiska länder gick vidare till final är fantastiskt roligt. Och jag tycker att alla är bra på sitt sätt.

Det blir så spännande på lördag. Jag kommer att sitta bänkad. Och jag håller mina tummar gula och blåa för dig Malena!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro