ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carola: Jag funderade på att ta livet av mig

TT Spektra · 22 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Miami 1986. Carola Häggkvist skulle få sitt internationella genombrott, lanseras som en sexig tonårsstjärna med sin tredje skiva "Runaway", producerad av Bee Gees-bröderna Gibb. I stället sitter den unga sångerskan ensam i badrummet på sitt hotellrum och gråter. Till slut släpps plattan bara i Norden. - Det var den svåraste perioden i mitt liv. Jag funderade till och med på att ta livet av mig, säger Carola i en utlämnande intervju i magasinet Filter.

2008 var ännu ett motgångarnas år för sångerskan. Först kritiken efter floppen tillsammans med Andreas Johnson i Melodifestivalen, sedan pressen under rättegången mot Tito Beltran där Carola var ett centralt vittne. Dessutom behövde hon livvaktsskydd under Melodifestivalen och i samma veva blev hon kallad "korkad" i radio, skriver Filter. Allt detta blev för mycket för sångerskan som hade sett fram emot att bli firad efter 25 år som artist.

Men 2009 ser Carola Häggkvist förväntansfullt på. Hon vill ha grönt ljus från Gud, göra den där genuina och personliga popplattan som "Runaway" aldrig blev, med succé och musikalisk revansch.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro