ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carola leker sig i form

Jenny Sköld · 14 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Carola roade sig med sonen Carola tillsammans med sonen Amadeus.

Carola roade sig med sonen Carola tillsammans med sonen Amadeus. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Carola, Amadeus och hans kompis Micke, 8, tillbringade lördagseftermiddagen i Atens största nöjespark för att testa sina röstresurser. Atens motsvarigheter till Ormen Långe, Flumride samt bergochdalbanan testades. Dessutom fick pressuppbådet följa med på en tur i pariserhjulet, som bjöd på en fantastisk vy över Aten. – Jag är barnsligt förtjust i nöjesfält. Men jag försöker låta bli att skrika för att spara på rösten. Skrikandet får killarna stå för, säger Carola några åkturer senare till Metro efter en blöt färd med barnen i Flumride. Sminket verkar lyckligtvis vara av den vattenfasta sorten. När det är dags för fotosession plockar även en och annan förbipasserande atenare fram kameran. De verkar dock ha dålig koll på vem det är de fotograferar. "ÄR DET CAROLA?!" Flera kommer fram och vill veta vem den uppenbara stjärnan är. Fast en grekisk man i 50-årsåldern blir alldeles till sig när han ser vem som är på väg upp i Ormen Långe. - Är det Carola?! Jag har bott i Sverige i 20 år fram till 1986, får jag hälsa? Det får han.

EXTRA KOLL Assistenten Linda Hobrandt är med för att ha lite extra koll på Amadeus och Micke. - Nu ska de hem och göra läxorna. De åker hem tidigt på söndag morgon för att vara i skolan i tid på måndag, säger mamma Carola. Åkturen i flumride blir därför pojkarnas final i Aten. Har vi tur stannar Carola en vecka till.

Carola roade sig 
  Tillsammans med sonen Amadeus testade Carola den grekiska nöjesparkens åkturer ...
Carola roade sig Tillsammans med sonen Amadeus testade Carola den grekiska nöjesparkens åkturer ...Foto: Scanpix
Carola roade sig 
  ... i flumriden stänkte vattnet ...
Carola roade sig ... i flumriden stänkte vattnet ...Foto: Scanpix
Carola roade sig 
  ... men sminket verkade vara vattenfast.
Carola roade sig ... men sminket verkade vara vattenfast.Foto: Scanpix
klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro