ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carolina Gynning: Jag är en affärskvinna nu

Anneli Wikström · 11 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
GYNNINGS KRETSKORT – KLICKA FÖR STÖRRE BILD

GYNNINGS KRETSKORT – KLICKA FÖR STÖRRE BILD


• Ny bok, egen parfym, nytt program – det är mycket i höst • Faktum är att det mesta kretsar kring Carolina

klar

Artikellänk är kopierad

Passande nog startar Carolina Gynning bloggportalen Planet Gynning inom kort. Där ska hon samla en massa bloggar som hon själv gillar och bli en bra inspirationskälla för unga. ”En upprensning på nätet” säger hon själv om portalen som är en av sakerna den ”nya” Carolina Gynning satsar på. – Jag har inlett ett nytt kapitel i mitt liv. Min nya hårfärg var ett sätt att visa alla att jag är en ny Carolina. Jag är affärskvinna nu. Tidigare har andra tjänat pengar på mitt varumärke. Nu ska jag ta de pengarna själv, säger hon till Metro.

Hennes egen parfym Go Girl!, som landade på parfymbutikernas hyllor för en månad sedan, är ett steg på vägen. Ett annat är boken ”Ego woman” som kommer ut i butik den 30 september. – Det har varit svårt att bli tagen på allvar som affärskvinna men nu har folk förstått att jag inte kommer att ge mig, säger hon.

Det finns en till sak som har stor betydelse i Carolinas nya liv och det är hennes sambo Mattias Trotzig. – Jag känner mig så trygg i vår relation och det är härligt att ha en man att komma hem till. Han är ju också en framgångsrik affärsman och kan ge mig råd. Vi är båda målmedvetna och karriärinriktade och vi förstår varandra.

Metro gjorde en relationskarta för att se om allting verkligen kretsar kring Carolina och resultatet blev ganska talande. Men enligt Carolina kommer det inte att bli fler grenar från henne. – Absolut inte. Nu har jag stadgat mig!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro