ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Carolina vill vidare

Louise Jacobson · 4 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Carolina Gynning


klar

Artikellänk är kopierad

– Det måste vara roller som är skrikiga som jag själv, säger Carolina Gynning som vill göra skådespelarkarriär. I vår ser du henne spela mot Chevy Chase i ”Hjälp!” i TV 4. Tidigare har hon gjort en mindre roll i en fransk film.
– Det måste vara roller som är skrikiga som jag själv, säger Carolina Gynning som vill göra skådespelarkarriär. I vår ser du henne spela mot Chevy Chase i ”Hjälp!” i TV 4. Tidigare har hon gjort en mindre roll i en fransk film.Foto: Lotta Imberg

 För ett tag sedan bloggade du om att du var deprimerad. Hur är läget?– Det är jag väl hela tiden, men just nu är jag inne i ett bra flow. Jag är up up up. Jag tror att det är för att jag jobbar sjukt mycket. Då hinner man inte tänka på sånt. Hade Andreas Kleerup med saken att göra?– No comments. ”Stjärnor på is” avslutas i morgon. Var det verkligen din bag?– Det var en fantastikt kul utmaning. Om det fortsätter gör jag gärna en säsong till. Eller så hamnar jag någon helt annanstans. Jag vill ju alltid vidare...Du vill bli skådespelare, varför?– Det är på något sätt lite kul att vara någon annan. Man slipper stå till svars för det själv, typ, ”fan vilken jobbig karaktär” – det kanske man kan vara, men i tv är det ”fan vad jobbig hon är Carolina Gynning”.Har du fått några ­film­erbjudanden?– Nej, jag har fan inte det. Men jag tror att det man vill ha det kommer man få om man fokuserar tillräckligt mycket. Du flyttade till Los Angeles för att bli ­playboy­modell­. Med vilken ­strategi ska du ta dig till Hollywood nu?– Jag vill inte flytta dit och börja om från början utan i så fall vill jag ha något klart. Alla medium som jag träffar säger att det kommer bara komma till mig. Men jag är ju så himla stressig. Jag vill inte vänta fem år. Jag får skaffa en agent. Du har sagt att du vill gå med i en sekt. Vilken?– Alltså, jag är en person som blir uttråkad väldigt lätt. Jag har hållit på med droger och jag har träffat galna människor. Jag vill hela tiden ha något nytt, men sekt har jag aldrig prövat på. Förr ville jag gå med i en häxsekt, ett ”coven”, men det kanske blir lite svårt här i Sverige.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro