ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Caroline är överallt

Katarina Matsson · 19 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Caroline Winberg syns mer än någonsin hemma i Sverige. Ny hudvårdslinje, Lindexkampanj och kärleken lockar.

Caroline Winberg syns mer än någonsin hemma i Sverige. Ny hudvårdslinje, Lindexkampanj och kärleken lockar. Foto: Lotta Imberg


Linslus. Hon är fotbollstjejen från Sollentuna som blev Sveriges just nu mesta supermodell. Vid 23 har Caroline Winberg redan gjort alla sina drömjobb. Men i väntan på ett stort kosmetikakontrakt lanserar hon en egen hudvårdslinje.

klar

Artikellänk är kopierad

Hemma i New York är modeveckan i full gång, men Caroline Winberg är i Stockholm. Igen.Det var länge sedan hon var tvungen att stressa mellan podierna på världens visningsveckor. – Det är mer för nya tjejer, 15-åringar. Det är väldigt stressigt, man hinner inte äta eller sova, folk sliter i ens hår, i ens hy. Jag jobbar hellre på en strand i Miami där alla är gulliga och varsamma med håret, haha, säger hon. Just det eviga på- och avsminkandet ligger bakom hennes nya skönhetsserie. – När jag först flyttade till New York fick jag dålig hy. Jag blev besatt av att ha mina egna grejer som verkligen passade mig, säger hon. I dag är hon en veteran inom modebranschen. Men när hon upptäcktes som 16-åring visste hon ingenting. – Jag hade aldrig haft på mig ett par högklackade skor. När jag skulle göra en Dolce & Gabbana-kampanj visste jag inte vad det var. Men jag kan tycka att det är ganska skönt. Sedan hon skrev kontrakt med svenska Lindex har hon synts alltmer i hemlandet. Dessutom har hon lyckats bli av med passet två gånger på två månader, så det har blivit lite mer hembesök än vanligt. – Och jag har ny kille så då har jag stannat i några dagar extra, säger hon.Pojkvännen är svenske tv-producenten Pelle Porseryd, som senast var aktuell med höstens ”Idol”.– Alla tycker att jag ser ut som Johan Palm. Jag fick en bild av honom där han såg ut som mig. Han kanske ska satsa på att bli modell, haha, säger hon. Att hon samlat på sig en del pengar genom åren är ingen hemlighet och hon klarade höstens börskrasch bra. Men än är det inte dags för pension.–Jag kommer nog att jobba på tills jag tycker att det är tråkigt.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro