ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Celine Dion: Det blåser nya vindar”

Richard Peckett / MWN · 11 Nov 2013
Uppdaterad 11 Nov 2013

Trots enorma framgångar och en lång karriär så berättar sångerskan Celine Dion för Metro att hon skulle bli starstruck om hon träffade den brittiska sångerskan Adele.

klar

Artikellänk är kopierad

Nyligen gick det ett rykte på Twitter om att Celine Dion är död.

Det är hon inte.

Men ironiskt nog så heter den 45-åriga sångerskans nya album ”Loved me back to life”.

Det är sångerskans första engelska album på sex år och Dion, vars karriär har sträckt sig över 30 år, har utvecklats både textmässigt och musikaliskt.

Att det dröjt sex år att ge ut ett nytt album menar hon beror på tidsbrist.

– Jag har satt upp en show i Las Vegas i tre år, sen har jag gett ut ett album på franska och så har jag fått två barn. Det är ganska lätt att räkna ut att tiden går fort, säger hon till Metro.

På vilket sätt har du försökt förnya dig på ”Love me back to life”? – Man kan inte förnya sig var femte år. I trettio år har jag använt mig av samma recept. Den här gången har jag försökt göra något fräschare och modernare. Det blåser nya vindar. Jag försöker inte att göra en helt ny artist av mig själv men jag kommer heller inte att sjunga ”My heart will go on”, ”Because you loved me” eller ”The power of love”.

Skivan påminner om Adele. Har du influerats av henne? – Hon har inspirerat mig. Massor.

Hur kommer det sig? – Jag älskar henne. Jag dricker varmt te varje dag och jag hoppas hela tiden att hon ska komma och ta en kopp te med mig.

Kommer ni göra något samarbete? – Jag vågar inte fråga om hon vill göra en duett med mig. Jag skulle älska att få träffa henne. Om jag skulle träffa henne skulle jag bli starstruck och säga att jag är hennes största fan. Varje gång jag sjunger upp så gör jag det med någon av hennes låtar men jag skulle inte vara så tacky att jag frågade henne om hon ville sjunga med mig.

Miley Cyrus och Britney Spears har nyligen kastat kläderna på omslagen till deras nya album. Är du sugen på det? – Hahaha, jag är för snygg för det. Nej, jag är glad att jag inte behövde göra det och det är inget jag har behov av.

Vad tycker du om att de gör det? – Jag respekterar dem, de får göra vad de vill. Det är vi som väljer att titta och det är vi som konsumenter som måste bestämma om det är okej. Vissa känner ett behov av att gå längre än andra, i stort sett säljer de sina själar. Jag önskar dem lycka till och att de får långa karriärer men man undrar ju vad de ska göra vid nästa skivsläpp.

klar

Artikellänk är kopierad

Richard Peckett / MWN
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro