ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cha Cha Chaaattjo!

Metro/ TT Spektra · 15 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
På lördag gäller det för Lasse brandeby och Anne Lähde.

På lördag gäller det för Lasse brandeby och Anne Lähde.


Sjukt läge inför Let´s dance

klar

Artikellänk är kopierad

Det ser mörkt ut för två av Let´s dance-stjärnorna inför morgondagens tävling. Anna Sahlin har drabbats av kräksjukan och Lasse brandeby dras med en seg förkylning.

Anna Sahlin, som fortfarande ammar sin dotter, missade torsdagens pressmöte på grund av sjukdomen och nu svävar stora frågetecken över hennes och danspartnern Tobias Karlsson.

För Lasse "Kurt Olsson" Brandeby är förkylningen bara en i raden av alla bekymmer som drabbat honom och danspartnern Anne Lähdet den senaste tiden.

– Det är värdelöst, man orkar ju ingenting, säger Lasse Brandeby trött till TT Spektra strax innan det är dags att inleda dagens övningar.

Domarnas omdömen har efter parets dansuppvisningar varit minst sagt hårda, men tittarna har räddat dem kvar i programmet.

På måndag påbörjar Brandeby inspelningen av sex kriminalfilmer som bygger på deckarförfattarinnan Helene Turstens böcker och för att hinna träna har träningsschemat utökats från tre till åtta timmar per dag.

Hemlängtan till Lasses Göteborg och Anns Sundsvall har också hunnit göra sig påmind.

– Samtidigt är ju detta så himla roligt att man inte vill ju inte åka ut heller. Men åker man ut, så löser det en massa praktiska problem, säger Lasse Bradeby till TT Spektra.

På fredag är det halvtid för Let´s Dance och läge för paren Brandeby-Lähdet – med en ångande het cha-cha-cha – och Sahlin-Karlsson – med en smäktande vals– att visa att hälsan och höfterna håller för nästa halvlek.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro/ TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro