ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlie Sheen intar Ovala rummet i "Machete kills"

Ned Ehrbar/Metro World News, Liz Brown, Metro Kanada · 31 Okt 2013
Uppdaterad 31 Okt 2013

Charlie Sheen är president i bioaktuella "Machete kills". Och han tycker själv att han gör rollen som president mer intressant än hans pappa Martin Sheen gjorde. – Under en dag i det Ovala rummet låg jag med tre kvinnor, säger han till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Charlie Sheens pappa Martin Sheen spelar ju president i serien ”Vita huset”.
Charlie Sheens pappa Martin Sheen spelar ju president i serien ”Vita huset”.Foto: All Over Press
Danny Trejo spelar huvudrollen.
Danny Trejo spelar huvudrollen.Foto: All Over Press

Charlie Sheen intar Ovala rummet som USA:s president i ”Machete kills”. Det är inte utan att man drar paralleller till hans pappa Martin Sheens roll som president i ”Vita huset”. Men Charlie fastslår att hans president är mycket mer intressant. – Du skulle rösta på mig när du sett filmen. Jag kanske inte skulle ha all fakta, all kunskap om världshistorien och allt sådant skit som han har, men jag förstår det mänskliga psyket, om du förstår? Under en dag i det Ovala rummet låg jag med tre kvinnor, drog ett automatvapen, drack, rökte och svor. Under sju år gjorde inte pappa något liknande, säger han till Metro. I ”Machete kills” rollista står han som Carlos Estevez – hans riktiga namn. – Eftersom det är en film av Robert Rodriguez så tänkte jag att man kunde köra latino-grejen fullt ut och därför blev det: ”och i rollen som presidenten: Carlos Estevez”. I ”Machete kills” är förstås Danny Trejo tillbaka i rollen som Machete. Charlie Sheens president skickar ut Machete på ett uppdrag att sätta stopp för en psykopatisk miljardär och vapenhandlare som spelas av Mel Gibson. Men trots att Trejos rollfigur är en hejare med knivar så blev det tufft att möta Mel Gibsons. – Jag hade en fäktningsscen med Mel  i den här filmen och när Robert Rodriguez sa ”tagning” så slängde jag ner mitt svärd. ”Vad är det Danny?” sa han. Och jag svarade. ”Jag tänker inte slåss mot William Wallace, kom igen, han befriade Skottland, är du galen?”, säger Danny Trejo. Danny Trejo är en av Hollywoods hårdast arbetande skådespelare och är aktuell med inte mindre än 17 långfilmer bara i år. Inte illa för en kille som har både ett hårt drogmissbruk och flera vändor i fängelse bakom sig. – Varje morgon jag vaknar är en absolut välsignelse och varje kväll jag går och lägger mig är en absolut välsignelse, säger Trejo om livets vändning.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar/Metro World News, Liz Brown, Metro Kanada
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro