ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlie Söderberg leder Tonårsbossen”

Anneli Sandberg / Emma Björkman · 22 Nov 2012
Uppdaterad 21 Nov 2012
Charlie Söderberg leder ”Tonårsbossen” Charlie Söderberg känner sig så inspirerad av ”Tonårsbossen” att han är sugen på att göra ett liknande experiment med sina egna barn i framtiden. foto:

Charlie Söderberg leder ”Tonårsbossen” Charlie Söderberg känner sig så inspirerad av ”Tonårsbossen” att han är sugen på att göra ett liknande experiment med sina egna barn i framtiden. foto: Foto: Sören Andersson / Scanpix


Charlie Söderberg återvänder till TV  3 och blir programledare för kanalens nya satsning Tonårsbossen”. – Ungdomar har mycket åsikter om ekonomi men liten kompetens, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Nyligen berättade programledaren och ekonomiexperten Charlie Söderberg, 38, att han, efter två år som en av  programledarna för ”Plus” i SVT, återvänder till TV 3. Nu kan Metro avslöja att han ska leda kanalens nya satsning ”Tonårsbossen”. – Jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Det var ett roligt projekt inom ett område som jag är intresserad av och där jag känner att jag kan bidra med något. Jag följde mitt hjärta och gick från ett program till ett annat som jag tror blir roligare, säger Charlie Söderberg.

Att tonåringar gillar att shoppa, allt från kläder till spelkonsoler, är inget ovanligt men många vet inte vad ekonomin tillåter. 

I ”Tonårsbossen” förser Charlie Söderberg tonåringen med kontanter och låter denne ansvara över familjens ekonomi i en hel månad. – Jag leder dem genom processen men de får själva fatta beslut och ta konsekvenserna, säger Charlie Söderberg som tidigare ledde ”Lyxfällan” tillsammans med Mathias Andersson på TV 3.

Hur är det att bära ett program själv på dina axlar? – Jag har inte tänkt på det, jag upplever det här som familjernas program. Det var klart att det var mysigt att få ligga sked med Mathias på kvällarna men jag har honom i mitt liv ändå, säger han. 

”Tonårsbossen” kommer börja sändas i TV 3 i slutet av mars. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg / Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro