ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlize Theron: Jag kallar inte Will för älskling

Metro Ryssland · 14 Jul 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

På fredag går Charlize Therons nya film ”Hancock” upp på biograferna. Metro träffade henne för en pratstund inför premiären. Du reser nästan varje dag. Hur håller du humöret uppe? Du måste ju vara trött. – Ja, man blir trött, men man måste sätta saker och ting i lite perspektiv. Du vet, trött vore rätt ord att använda om jag jobbade i en gruva eller nått liknande. Jag sätter saker i perspektiv och inser hur fruktansvärt lyckligt lottad jag är att få vara här. Jag får resa jorden runt och spela in filmer som jag är grymt stolt över. Hur vilar du ut?– Jag älskar att sova! Att vila är viktigt och det är nog jobbigast av allt för mig när jag jobbar med lågbudgetfilmer. Vid stora produktioner finns det pengar för att du ska kunna ha en normal dag under inspelningsperioden. När jag är ledig sover jag så mycket som möjligt. Jag behöver åtta timmar eller mer. Will Smith är din partner i ”Hancock”. Du har även spelat mot din sambo Stuart Townsend en gång. Vilket var lättare?– Wow! Vilken fråga! Du kan inte blanda ihop jobb och privatliv. Jag tror att den enda gång det fungerar att jobba med den du är tillsammans med är när du tror på materialet. Då blir det som om du spelar mot vem som helst.  Ibland kanske jag kände mig mer avslappnad med Stuart vid min sida. Dessutom kallade jag honom för älskling. Det kallar jag inte Will Smith för. Tänk dig att du blir erbjuden tre roller; flickvän till James Bond, flickvän till King Kong eller flickvän Luke Skywalker. Vilken skulle du välja?– Hahahaha. Det är en bra fråga! Jag skulle nog möta alla tre producenterna och säga att istället för att jag skulle spela flickvännen så kan jag spela James Bond, Luke Skywalker och King Kong själv.

Du har sagt att du aldrig vill gifta dig. – Människor vill olika saker. Att ta reda på vad som är bra för just dig är bra. Jag har just sett min mamma gått uppför altargången när hon gifte om sig och det var fantastiskt. Det funkar för henne och det är hennes val. Men det är allt jag kan säga om det. Gör som du själv vill. När du känner dig självständig, var självständig. När du känner dig sårbar, var sårbar.

Du har spelat många romantiska roller. Finns det något du fortfarande inte förstår dig på hos män?– O herregud. Vi tar väl lätta saker. Jag förstår inte hur män bara kan ta av sig kläderna och släppa dem på golvet och låta dem ligga. Och jag fattar inte det med toalettringen. Varför lämnar de den uppfälld? Varför? Jag fattar inte!Vad är ditt mål?– Jag lever i nuet och planerar inte för framtiden. Jag vill inte ligga på min dödsbädd och tänka ”varför gjorde jag inte det”. Det är det jag lever för. Jag tänker alltid, ”ok nu har jag prövat detta och det gick inte. Men jag har i alla fall testat”.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Ryssland
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro