ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlize Theron om kärleken: Sean Penn gör mitt liv bättre

Emma Björkman · 21 Maj 2014
Uppdaterad 21 Maj 2014
Charlize Theron: Sean Penn gör mitt liv bättre Charlize Theron och Sean Penn.

Charlize Theron: Sean Penn gör mitt liv bättre Charlize Theron och Sean Penn. Foto: Rex features / All Over Press


För filmstjärnorna Charlize Theron och Sean Penn var det inte kärlek vid första ögonkastet. Efter 18 år tog de sin vänskap till nästa nivå. – Vi blev tvungna att tänka igenom det, säger hon till Vogue.

klar

Artikellänk är kopierad

I början av året fick Hollywood ett nytt kärlekspar: Charlize Theron, 38 och Sean Penn, 53. I en öppenhjärtig intervju med det amerikanska magasinet Vogue berättar Charlize Theron hur de två tog sin relation från platonisk till romantisk. – Jag såg det inte komma. Sean och jag har känt varandra i 18 år. Vi var enbart riktigt goda vänner och har gått långsamt framåt eftersom vi varit medvetna om att vi kunde förlora den relationen. Vi blev tvungna att tänka igenom det. Men vid slutet av dagen var det så enkelt. Det var något som skedde och innan jag förstod vad som hänt befann jag mig i något som gjorde mitt liv bättre, säger Charlize Theron. Hon berättar att innan hon började dejta Sean Penn var hon singel under lång period och fokuserade på rollen som mamma till sonen Jackson, som hon adopterade från Sydafrika för två år sedan. – Du ägnar all tid åt ditt barn vare sig han behöver det eller inte och när de kommer in i sina rutiner börjar du tänka ”Vänta en sekund, det finns ett passionerat väsen i mig.” Men att dejta när du är i 30-årsåldern är något helt annat jämfört med när du var yngre. Jag vet så väl vad jag vill ha i mitt liv  och jag vill enbart ha någon om han kan göra mitt liv bättre, säger hon. Men att vara ett offentligt kärlekspar är inte en dans på rosor. Charlize Theron säger att hon tycker att det är svårt att ha ”en hälsosam relation” när hela världen känner till den. – Hör här, vi dejtar och jag tror inte att vi försöker dölja något. Vi blev fotograferade och det skrevs om vårt förhållande. Nyligen gjorde jag en pressträff, något jag inte gjort på en evighet, och det var en tuff påminnelse om att oavsett vilket motiv folk försöker gömma en pressträff bakom så handlar det egentligen enbart om att få veta så mycket om mitt privatliv som möjligt. Det handlade bara om vad jag gillar att äta och om att undvika frågor om Sean och min son. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro