ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlotte Perrelli: Då har jag hjärtat utanför kroppen

Mary Örnborg · 22 Feb 2012
Uppdaterad 22 Feb 2012
Tävlar med låten "The girl".

Tävlar med låten "The girl". Foto: Scanpix


Charlotte Perrelli tävlar med låten "The girl".

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar du en seger? – Man tror att man ska fira en seger stort innan det händer. Men jag vet av erfarenhet att det blir ett par glas skumpa med vänner och sedan åker jag hem till min familj och äter en bakelse i klädd pyjamas i soffan.

Vad är det bästa i din låt? – Det är ett skönt stråk och beat i låten som är catchigt och som gör det roligt att sjunga.

Vilken är enligt dig den mest minnesvärda melodifestivallåten? – Nygammal vals med Svante Turesson och Lill Lindfors eftersom det är en så fantastisk bra komponerad låt med en makalöst bra text.

Hur känns det precis innan du går upp på scenen? – Då har jag hjärtat utanför kroppen, är svettig och mår lite illa- men det är en nerv som jag gillar eftersom den gör att jag då presterar bra.

Vad är din styrka som artist? – Min rutin som artist – jag känner mig både trygg och stabil och det finns inga problem som man kan råka ut för som artist som jag inte skulle kunna hantera.

Vem är du privat? – Jag är inte den mest pratglada eller självsäkra personen privat. Jag vet inte om det har med min personlighet att göra eller om det har kommit med åldern.

klar

Artikellänk är kopierad

Mary Örnborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro