ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Charlotte Perrelli har fått barn: "Allt gick bra"

Alexandra Andersson · 2 Nov 2018
Uppdaterad 2 Nov 2018
Charlotte Perrelli har fått sitt fjärde barn.

Charlotte Perrelli har fått sitt fjärde barn. Foto: TT


Den "Så mycket bättre"-aktuella sångerskan Charlotte Perrelli har fått sitt fjärde barn, bekräftar hennes manager för Nöjesbladet. 

klar

Artikellänk är kopierad

Artisten Charlotte Perrelli, 44, har fått sin fjärde son – hennes andra barn med maken Andes Jensen, 42.

– Det blev en pojke och allt gick bra, säger Charlotte Perrellis manager Staffan Jordansson till Nöjesbladet.

Ställde in turné

Förlossningen skedde med planerat kejsarsnitt eftersom sångerskan har lidit av tillståndet vasa previa där navelsträngen ligger fel.

På grund av komplikationer kring graviditeten tvingades Perrelli ställa in sin turné under hösten, och har sedan några dagar legat på sjukhus för observation.

Drabbats av flera missfall

I sin nysläppta självbiografi “Flickan från Småland”  skriver Perrelli om hur hon kämpat för att få barn, och hur hon återkommande drabbats av missfall. Senaste gången inträffade det bara dagar innan hennes medverkan i Melodifestivalen 2017.

”Det var tionde gången ett barn dog för mig, och kanske bidrog all den erfarenheten till att jag handlade så snabbt och effektivt. Utifrån sett kunde det kanske te sig känslokallt, men tro mig, jag led inte direkt någon brist på starka känslor då – jag höll dem bara ur vägen så att jag kunde börja ringa runt för att försöka hitta en gynekolog som kunde ställa upp och hjälpa mig med så kort varsel”, skriver hon i boken.

Perrelli är aktuell i höstens säsong av TV4:s program “Så mycket bättre”.

klar

Artikellänk är kopierad

Alexandra Andersson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro