ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Chattsajt och getter i träd roade i februari

Nanok Bie · 8 Mar 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Februari månad på nätet bjöd på ett varierat utbud nya länkar och en riktig skräll: Chatroulette.

Videochatten med sitt högst underhållande och privata chockvärde har det redan hunnit skrivas spaltmetrar om i tidningarna, och sajten är numera den självklara destinationen på förfesten.

Strax utanför listan hamnade en länk till en samling fysikspel 1. Rysk roulette i videoformat Månadens absolut mest omtalade tips blev Chatroulette där man paras ihop med en slumpvald användare på nätet, och så kan man videochatta med varandra. Mycket snusk, men också skoj.2. Nätet spionerar på dig Här är en liten “spion”-sida där man kan ta reda på vilka sidor som besökts på en viss dator. “What The Internet Knows About You” är därför månadens mest populära länk.3. Det knäppaste klotterplanket “Your World Of Text” är något slags gigantiskt klotterplank där man anteckna vad man vill samtidigt med andra på nätet. Det blir en blandning av visheter, snusk och blaj.4. Så galna är getter Den här enkla bloggposten där man samlat ihop 30 bilder som avslöjar hur galna getter egentligen är blev en av månadens mest populära. Kolla getter på toppen av det mesta.5. Därför går världen under 2010 Den här infografen från InformationsIsBeautiful.net går igenom de många olika profetiorna som pekar mot att världen upphör om två år, och varför man kan vara skeptisk.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro