ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cherry är på cirkus

Sara Stolt · 14 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Nenehs och Camerons hund är inte med på turnéerna med Cirkus men får till sin stora glädje leka i studion.  

Nenehs och Camerons hund är inte med på turnéerna med Cirkus men får till sin stora glädje leka i studion.   Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Tre britter och Neneh Cherry samlades i Malmö. Skivsläppet blev problematiskt, men nu är både albumet ”Laylower” och spelningar Sverigeaktuella.Neneh Cherry och bandet Cirkus lever som det kringresande folket. De har precis avslutat en turné i Brasilien, har rest runt i nästan hela Frankrike och är för tillfället på plats i Stockholmsstudion.– Jag är glad att vara tillbaka, säger en bronkitdrabbad men pigg Neneh Cherry.Att ha många bollar i luften är inget nytt för Cirkus, som har ett rörigt år bakom sig. Debutalbumet släpptes i Frankrike men läckte ut till svensk press på grund av ett misstag från distributörens sida. Därför satte sig bandet i studion på nytt och gjorde den svenska upplagan av en dubbel-cd med två versioner av alla låtar. Den släpptes i går.Nu arbetar Cirkus på en ny platta, som beräknas komma ut i Frankrike i vår och ett par månader senare i Sverige.– Jag har en stark fanskara i Frankrike, och där förstår folk idén om att det här inte ska handla om mig utan om Cirkus, säger Neneh Cherry.– Neneh är känd i Sverige, men hon trodde att hon skulle vara ”säker” när hon väl kom hit, säger Cameron, som är Neneh Cherrys man.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro