ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Christer Sandelin: Sverige behöver Jimmie Åkesson”

Ida Gustafsson · 20 Okt 2015
Uppdaterad 6 Dec 2016
Christer Sandelin vill att Jimmie Åkesson ska bli Sveriges statsminister.

Christer Sandelin vill att Jimmie Åkesson ska bli Sveriges statsminister. Foto: MARC FEMENIA / TT


Artisten skriver på sin öppna facebooksida att han vill ha Sverigedeomkraternas partiledare som statsminister. Inlägget har fått kritik i kommentarerna, bland annat från artistkollegan Andreas Kleerup: Är det här på riktigt”, skriver artistkollegan Andreas Kleerup.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i natt som artisten och låtskrivaren Christer Sandelin la upp sin status på sin öppna Facebook-sida. Han skriver att ”Sverige behöver Jimmie Åkesson nu” och utvecklar resonemanget med att diskutera flyktingkrisen, ”dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta ditt till dom samhällen där inget fungera längre finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2000 flyktingar som dagligen in i vårt land”

► LÄS MER: Flyktingfrågan allt viktigare – då röstar svenskarna så här

Inlägget, som har fått flera kommentarer, skriver folk dels att de håller med honom. Men många uttrycker dock sin besvikelse över Sandelins åsikter. Bland annat skriver artistkollegan Anderas Kleerup flera kommentarer.

”Wtf”

”Fuck this crap”

”He-man lost it”

Christer Sandelin skriver dessutom själv i kommentarsfältet där han utvecklar sitt resonemang ytterligare.Christer Sandelin som slog igenom på 1980-talet med popgruppen Freestyle och han var med i den första omgången av ”Så mycket bättre” i Tv4.

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro