ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Christina Hendricks gör badkläder åt kurviga

Metro · 1 Jul 2011
Uppdaterad 1 Jul 2011
Den här bilden på Christina Hendricks i badkläder spreds som en löpeld.

Den här bilden på Christina Hendricks i badkläder spreds som en löpeld. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Hon har hela tiden fått försvara sig mot de som hävdar att hon tagit hjälp av kirurgen, men framhåller bestämt att allt är äkta.
Hon har hela tiden fått försvara sig mot de som hävdar att hon tagit hjälp av kirurgen, men framhåller bestämt att allt är äkta.Foto: Scanpix
Här är Hendricks som vi är vana att se henne – tillsammans med Elisabeth Moss, som spelar Peggy Olsen, och John Slattery, som spelar Roger Sterling.
Här är Hendricks som vi är vana att se henne – tillsammans med Elisabeth Moss, som spelar Peggy Olsen, och John Slattery, som spelar Roger Sterling.Foto: Scanpix
Här är Olsen och Hendricks tillsammans med seriens noggranne skapare Matthew Weiner.
Här är Olsen och Hendricks tillsammans med seriens noggranne skapare Matthew Weiner.Foto: Scanpix
"Mad Men" har påverkat modet mer än någon serie gjort på länge. Här är modeintresserade Hendricks tillsammans med designern Vivienne Westwood. Till vänster står artisten Kelis.
"Mad Men" har påverkat modet mer än någon serie gjort på länge. Här är modeintresserade Hendricks tillsammans med designern Vivienne Westwood. Till vänster står artisten Kelis.Foto: Scanpix

Den kurviga ”Mad men”-stjärnan Christina Hendricks har ledsnat på att inga badkläder passar. Nu vill hon och maken Geoffrey Arend designa badkläder för yppiga kvinnor. – Det är väldigt svårt att hitta badkläder om du har bröst. Antingen blir de tillplattade eller så finns det inget stöd, säger hon till Lucky Magazine.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro