ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Christina Ricci: Män blir rädda för mig

Monika Agorelius · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

­­­­­Christina Ricci, 28, klarar sig utan män. Skåde­spelerskan som snart dyker upp i bröderna Wachowskis nya film ”Speed racer” säger att hon inte behöver en pojkvän för att känna sig till freds med livet.– Många killar är nog lite rädda för mig. Det beror nog på att jag är självständig, rättfram och har rå humor, säger hon när Metro träffar henne i London.Hon tillägger att rädda killar inte är något för henne:– Nej tack. Jag attraheras enbart av killar som gillar moderna, självständiga tjejer. Jag är inget våp och det är jag stolt över.

Christina slog igenom som elvaåring i ”Familjen Adams”. Hon har haft en lysande karriär och är tillsammans med bland andra Kirsten Dunst och Scarlett Johansson en av de få barn­stjärnor som klarat sig även som vuxen.– Det var det nog ingen som trodde, kommenterar hon. Jag ansågs vara störd som liten och psykologerna var oroliga för att jag skulle bli alltför lik Wednesday, som jag spelar i ”Familjen Adams”-filmerna. Jag är ­visserligen stolt över de ­filmerna, men i övrigt har vi inget gemensamt.

Efter några års relativ tystnad väntas Christina få en rejäl skjuts i karriären tack vare ”Speed racer”.– Det är min allra första storbudgetfilm. Det var roligt att få chansen att spela en tuff tjej i en racingfilm med underbara skådespelare som Emile Hirsch, Susan Sarandon och John Goodman.Redan när jag läste ­manu­set lockades jag av att min rollfigur är en tuff tjej som kan slå ner vilken kille som helst med några enkla kung fu-sparkar.

Christina avslöjar att stuntteamet lärde henne en hel del matnyttigt. Hon ler snett och avslutar:  – Jag tränade kung fu i flera månader före inspelningen, så försök inte spöa upp mig i någon mörk gränd, för då får du se på andra ­bullar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Monika Agorelius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro