ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ciara, 23, vill bli den nya Oprah

Jerome Vermelin · 11 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hon har inte ens fyllt 24, men har precis släppt sitt tredje album. På ”Fantasy ride” samarbetar Ciara bland annat med Missy Elliott. Tillsammans med Justin Timberlake får hon i gång dansgolvet med ”Love, sex, magic”.

Är det en ny Ciara vi hör?– Absolut, för jag har växt både som kvinna och artist. Jag ville ta med mina fans på en musikalisk resa full med ljud ni aldrig hört förut, men också andra som påminner om mina tidigare album.

För dig, är det en skiva man lyssnar på i bilen, på festen … när man älskar?– Haha. Det finns något för varje  stund, för alla humör. Vore det en film skulle det vara en mix mellan drama och action, lite som ”The dark knight”.

Hur minns du dig själv för tio år sedan?– Jag var redan väldigt ambitiös, väldigt bestämd. I skolan var jag cheerleader och väldigt sportig. Jag kunde sjunga och dansa och jag sa till mig själv ”Varför inte bli artist”? Jag har inte alltid tagit de bästa besluten, men som jag ser det händer allt av en orsak. Det viktiga är att växa.   

Hur ser du livet om tio år?– Jag vill bli den ultimata affärskvinnan, i linje med Oprah Winfrey. Om  jag kan fortsätta sälja fler skivor, ta hem fler Grammys och turnera i ännu fler länder så är det perfekt!

klar

Artikellänk är kopierad

Jerome Vermelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro