ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cissi fick lämna Idol”

Anders Göransson · 11 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Det är sluttävlat för Cissi Ramsby i årets upplaga av ”Idol”. 

Det är sluttävlat för Cissi Ramsby i årets upplaga av ”Idol”. 


Det räckte inte hela vägen för Järvsös stolthet

klar

Artikellänk är kopierad

STJÄRNOR. Nej, Cissi, Motown-soul var inte din grej.I går kväll var det till slut dags för Cissi Ramsby, Metros egen dagboksförfattare, att kliva av från TV 4:s ”Idol”. Därmed återstår bara fyra deltagare.Efter beskedet var Cissi samlad, men kunde inte hålla tillbaka tårarna.– Tack till alla. Det här har varit den bästa tiden i hela mitt jävla liv, utbrast hon.

Liksom de övriga deltagarna sjöng Cissi två Motown-klassiker – och det gick inget vidare.Hennes version av Supremeshitten ”You can’t hurry love” var enligt juryn ”lite seg” och Cissi ”klarade inte av det helt enkelt”.Och inte blev det bättre i den andra låten, ”All night long” av Lionel Richie. – Bedrövligt, klämde Clabbe i juryn till med.Och tittarna höll tydligen med.

Efter den smått chockerande utröstningen av favoriten Danny förra fredagen var det enda säkra att ingen längre kunde känna sig säker.Det märktes på flera av deltagarna, som verkade nervösa och hade märkbart svårt med sina sånginsatser. Det blev inte lättare av att de valt kända låtar av några av världens bästa svarta soulsångare.

Undantaget var Markus, för dagen i sammetskavaj, som fick lysande kritik av juryn.”En vit Mavin Gaye!” Håret står rakt upp! utbrast Kishti i juryn efter att Markus sjungit ”What’s going on”. Efter Markus andra låt ”Ain’t too proud to beg” dansade Kishti spontant.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro