ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cissi kickar igång Pride

Patrik Wirén · 30 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Cissi Ramsby framför den officiella låten när Stockholm Pride startar i dag. 

Cissi Ramsby framför den officiella låten när Stockholm Pride startar i dag.  Foto: Urban Brådhe


Idol-stjärnan sjunger den officiella låten

klar

Artikellänk är kopierad

FEST. I dag startar den tionde upplagan av Stockholm Pride. Den officiella Pridelåten framförs av Cissi Ramsby.

– Det är någonting jag alltid har drömt om, säger hon.

Det har varit ett bra år för Cissi, som slog igenom i ”Idol” 2006. Tidningen QX har redan utsett henne till Årets homo/bi och på onsdag ska hon framföra Pridelåten ”I’m gay” i Pride Park i Tantolunden.

– Jag kommer nog inte att fatta det förrän jag står där på scenen. Det är helt sjukt. För ett år sedan gick jag själv på Pride och sa till en kompis att ”jag vet inte när, men någon gång ska jag stå på den där scenen”. Och nu händer det.

Varför tror du att folk har tagit dig till sina hjärtan?

– De flesta säger att det är för att jag kör mitt eget race och inte anpassar mig efter en mall. En sådan självsäkerhet kan påverka andra också, vilket jag hoppas att det gör. Folk tar åt sig av det jag vill förmedla, att man ska vara sig själv och strunta i vad andra säger.

Det blir en hektisk vecka för Cissi Ramsby som vid flera tillfällen också ska sjunga med egna bandet Vinestreet. Men förhoppningsvis kommer det att finnas tid över till annat, även om årets tema – sport – inte riktigt faller Cissi i smaken.

När Metro når Cissi är hon i studion för att slutföra första skivan med Vinestreet. Till att börja med ska en ep spelas in.

– Den kommer ut redan om några veckor. Det är tre låtar, en video och en massa klipp på oss så man kan göra sin egen musikvideo. Förhoppningsvis kommer något skivbolag att nappa.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro