ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Clara Henry: "Min käft slutar inte gå när jag snackar om mens"

Linnea Carlén · 12 Okt 2015
Uppdaterad 12 Okt 2015
Videobloggaren Clara Henry slår sig på torsdag klockan 19:00 ner i "Fråga mig"-fåtöljen för att svara på era frågor.

Videobloggaren Clara Henry slår sig på torsdag klockan 19:00 ner i "Fråga mig"-fåtöljen för att svara på era frågor. Foto: Gustav Gräll


Videobloggaren och komikern Clara Henry är nästa person att grillas i Metros direktsända webb tv-program Fråga mig”. Efter några veckor kantade av menssnack och boksläpp ser hon fram emot att svara på era frågor. Längst ner i artikeln ställer du din fråga.

klar

Artikellänk är kopierad

I nästa avsnitt av ”Fråga mig” slår sig Youtube-stjärnan Clara Henry ner i fåtöljen. Och trots att hon säger sig vara ganska selektiv med vad hon delar med sig av på nätet är hon jättepeppad inför utfrågningen.

– Det ska bli kul, jag har inte gjort någonting liknande innan och det är alltid roligt att få frågor i realtid.

► LÄS MER: Zara Larsson svarade på läsarnas frågor live

Nyligen lanserades hennes bok ”Ja jag har mens, hurså?”, som handlar om mens. Den har väckt stor uppmärksamhet och hyllats för att vara både rolig och informativ, och under Bokmässan i Göteborg för någon vecka sedan var hon så poppis att hon skapade långa köer.

– Det är skitkul, helt overkligt på något sätt. Det finns böcker om mens och det har kommit mycket om mens på senare år, men allt jag har sett har varit så himla faktatungt, det är som att läsa på om rymden liksom, man vet att det finns där men ingen har riktigt koll på vad som faktiskt finns där.

En del tycker att det är för mycket menssnack, att den här ”mensrevolutionen” skiftar fokus från viktigare frågor. Vad säger du om det?

– Absolut inte, vi är fortfarande bara ett fåtal som pratar högt om mens, men skillnaden är att folk har börjat lyssna, eller att vissa har börjat lyssnar, väldigt många lyssnar inte alls. Det stående argumentet jag brukar få är ”Mens är ju helt naturligt, varför måste du sitta där och prata om det?”, och det är så motsägelsefullt.

► LÄS MER: Fredrik Wikingsson: ”Det är så jävla mycket kändisrunk på tv”

Är det någon fråga du skulle vilja få eller något du kan snacka riktigt mycket om?

– Jag kan snacka ordentligt om mens, min käft slutar inte gå när jag snackar om mens, säger hon och skrattar. Men på samma gång har jag snackat så jävla mycket om mens de senaste tre veckorna i och med boksläppet.

– Men fråga, fråga mig allt! 

► LÄS MER: Darin: "Folk tror inte att jag kan vara galen"

”Fråga mig” med Clara Henry sänds torsdagen den 15 oktober klockan 19:00. Men redan nu kan du ställa dina frågor.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro