ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Clooney visar politikens mörka sidor

Ned Ehrbar / Metro World News · 2 Nov 2011
Uppdaterad 2 Nov 2011
Efter flera succéer sätter sig George Clooney återigen i regissörsstolen med ”Maktens män”.

Efter flera succéer sätter sig George Clooney återigen i regissörsstolen med ”Maktens män”.


George Clooney bioaktuell i nytt politiskt drama. Stjärnan både regisserar och spelar i Maktens män”.

klar

Artikellänk är kopierad

George Clooneys nya film ”Maktens män” har en skeptisk syn på det politiska läget i USA. Men det betyder inte att regissören och stjärnan Clooney har gett upp hoppet helt och hållet. – Saker förändras och går i cykler, jag är hoppfull.

Filmen ”Maktens män” följer en idealistisk ung kampanjarbetare som får se politikens mörkare sida. Trots det vill George Clooney understryka att det inte är en politisk film, i alla fall inte som han ser den. – Jag tänker på den som en film om moraliska val, inte om politisk kamp. Alla gör moraliska val för att ta sig fram och skadar andra på vägen, oavsett om ändamålet helgar medlen, säger han.

Med kritikerrosade filmer som “Confessions of a Dangerous Mind” och “Good Night and Good Luck” på sitt CV har Clooney visat sig lika kompetent som regissör som skådespelare.

Så hur mycket skiljer sig Clooney bakom kameran från den publiken känner till? Inte mycket. – Han är i princip samma kille som George Clooney skådespelare. Samma längd, samma hår. I princip densamme, säger han skämtsamt.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar / Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro