ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Cloud 9 värvar Flusha – berättar om uppbrottet med Fnatic

Erik Glanell · 25 Sep 2018
Uppdaterad 25 Sep 2018

Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Svenska CS:GO-proffset blev inte utan lag i mer än några dagar. Nu står det klart att han värvas till den amerikanska organisationen Cloud9.

klar

Artikellänk är kopierad

Först var det Maikil ”Golden” Selim och nu får det nordamerikanska CS:GO-laget Cloud9 ännu mer svenskt i truppen.

Under tisdagskvällen gjordes det officiellt att Robin ”Flusha” Rönnquist tar en permanent plats i laget med omedelbar verkan.

”Efter att ha varit olycklig med hur saker och ting har gått i Fnatic under en längre tid valde jag att ta ett steg tillbaka. I stället tar jag ett stort steg i en annan riktning, inte bara med CS:GO utan även att prova på att bo i ett annat land. En annan kontinent till och med”, skriver Robin ”Flusha” Rönnquist själv i ett uttalande.

Den snabba värvningen betyder att den svenske legendaren bara har tre dagar kvar innan sin debut i den himmelsblå tröjan. Att döma av hans eget uttalande är han peppad på att sätta igång.

”Efter att bara ha spelat i några dagar med Cloud9 känner jag redan att motivationen är tillbaka och att jag börjar ha kul igen. Jag älskar stämningen i laget och Cloud9-ledningen har redan hjälpt mig med några av mina krav”, skriver han vidare.

Beskedet kommer bara dagar efter att Fnatic överraskade CS:GO-scenen med att bänka 25-åringen.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro