ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Club Killers slog till

Sara Stolt · 29 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Viktor Brobacke i Club Killers hoppas på att fler upptäcker bandet med skivsläppet. 

Viktor Brobacke i Club Killers hoppas på att fler upptäcker bandet med skivsläppet. 


klar

Artikellänk är kopierad

13 coverlåtar, 15 medlemmar. Så ser innehållet på Club Killers första studioalbum ut.I sex år har Club Killers haft sin onsdagsklubb på Debaser i Stockholm. I går släpptes musikkollektivets och klubbens platta ”13 top reggae hits performed by Club Killers”.– Det var en sådan enkel resa, säger trombonisten och bandets organisatör Viktor Brobacke om inspelningarna, som tog två dagar.

Att åka på turné är betydligt svårare i och med att de 15 bandmedlemmarna har liv vid sidan av musiken.– Folk håller på med examensarbeten på Konstfack och ska få tvillingar – folk föder barn konstant i vårt band, säger han.

Hur stort problem är det att ni är så många?– Det är ett jätteproblem och även mysigt. Det är precis som livet ska vara.

Hur välkända är ni utanför Stockholm?– Jag tror att vi är ett Stockholmsfenomen. Det är lite därför vi släpper en skiva.

Hade skivan blivit bättre om ni hade haft längre tid på er?– Nej, sämre. Idén var att fånga något i stunden, säger Viktor Brobacke.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro