ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Coachen kan ha känt sin mördare

Jenny Sköld · 23 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den mördade crickettränaren Bob Woolmer kände sin mördare. Eftersom det inte fanns några tecken på att någon brutit sig in med våld i hotellrummet, arbetar jamaicansk polis efter den teorin, skriver Sky News på sin hemsida. 58-årige Bob Woolmer, som varit tränare för världens bästa cricketlag och som de senaste åren tränat Pakistanska landslaget, hittades medvetslös på sitt hotellrum i Kingston den 18 mars i år. När han förts till sjukhuset konstaterade läkare att han var död.

Obduktionen visade att Woolmer blivit strypt till döds, men har ännu inga misstänkta gärningsmän, sa jamaicanska polisen under en presskonferens som sändes i Sky News.

Inget tyder på att det var rånmord eftersom alla Woolmers tillhörigheter fanns kvar på rummet. Mordet ägde rum dagen efter det Pakistanska laget gjort en chockartad förlust mot Irland och därmed åkt ur VM.Det finns uppgifter om att Woolmer blev mördad för att han tänkte avslöja att matcher varit uppgjorda i förväg.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro