ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Conan O'Brien skadad – i direktsändning

Elin Bohman · 29 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Den amerikanske pratshow-värden Conan O'Brien skadades i direktsändning under fredagens show. Som ett inslag i programmet tävlade han mot skådespelerskan Teri Hatcher, känd från bland annat "Desperate Housewives", i ett triatlon och föll illa strax före målgången. Programledaren slog då i bakhuvudet hårt i scengolvet och fick föras till sjukhus, där man konstaterade att han ådragit sig en lättare hjärnskakning. Programmet fick brytas och istället visades en repris av ett gammalt avsnitt.

Conan O'Brien är dock inte sen att skämta om sitt fall. Under måndagens program lovade han att göra om samma "trick" om publiken uppförde sig och visade även en repris av fallet medan han uppmanade tv-tittarna att ladda videon.

– Det här kommer era vänner gilla att se igen senare, sa han.

För att tydliggöra hur illa skadad han blev skriver Conan i ett uttalande från NBC att han slog i huvudet så hårt att han plötsligt förstod handlingen i tv-serien "Lost".

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro