ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Corey Taylor: På svensk mark sker alltid något unikt

Emma Björkman · 27 Jun 2013
Uppdaterad 1 Jul 2013

Med Slipknot bär Corey Taylor en mask. När han står på scen med Stone Sour på Bråvallafestivalen på fredag kväll vill han helst ha på sig en bygghjälm. Spelningen blir en av bandets sista innan Corey Taylor går in i studion med Slipnkot.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: All Over Press

Corey Taylor, frontman i amerikanska Stone Sour, talar sig varm om hur mycket han uppskattar att spela i Sverige och säger att varje gång de står på scen på blågul mark händer något ”unikt”. – Jag minns särskilt en gång när vi spelade på en svensk festival för kanske tio år sedan. Jag fick tag på en bygghjälm som jag satte på mig och hela publiken blev som tokig och hade jättekul och ropade ”Safety first! Safety first!”. Sedan dess försöker jag alltid få tag på en bygghjälm innan jag går på scen, säger Corey Taylor. Efter Bråvallaspelningen på fredagskvällen dröjer det inte länge innan Corey Taylor återvänder till Sverige, fast då med sitt andra band Slipknot som ska spela på Metaltown i Göteborg den 5 juli. – Mitt huvud säger att Slipknotspelningen kommer att bli den galnaste men om det är något jag har lärt mig är det att det sällan blir som man tror. Jag ser väldigt mycket framemot att spela i Sverige två gånger på kort tid och kunna ge fansen allt de vill ha, säger Corey Taylor. Han berättar att Stone Sour snart kommer att läggas på is och max göra en handfull konserter nästa år. Orsaken är att Slipknot börjar arbeta med ett nytt album i början av 2014.  Corey Taylor har tidigare sagt till Metro att bandet har dragit sig för att gå in i studion sedan basisten Paul Gray dog av en överdos 2010.  – Men det börjar till slut kännas okej. Jag och de andra har börjat skriva en massa låtar. Jag tror att nästa skiva kommer att låta som våra fyra tidigare album men lite annorlunda, vi utvecklas ju hela tiden, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro