ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Craig David vill bli kär i en grå mus

Sara Stolt · 8 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Man ska inte ta sin image för seriöst, säger skivaktuella Craig David, 26. 

– Man ska inte ta sin image för seriöst, säger skivaktuella Craig David, 26.  Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

”Trygg, 26 år och fräsch.” Så beskriver han sig själv. I dag släpps skivan ”Trust me” där Craig David är sig själv fullt ut.Craig David är på flera plan större än på länge. Han har precis besökt Grand Hötels gym med sin livvakt, som han tränar med fem gånger i veckan. – Jag försöker att inte bli för stor, säger britten och förklarar att han började fokusera på sin fysiska och psykiska hälsa efter att flera i hans närhet hade gått bort.

När hans mormor dog startade ett tufft kapitel i hans liv. – Det krossade mig. Men plötsligt kan jag prata om det.Även om han slog igenom med hittarna ”I’m walking away” och ”Rendezvous” från år 2000, känner Craig David att nya skivan är den mest spännande hittills. Han är nöjd med alla fyra album men under arbetet med nya ”Trust me” hade han, som titeln avslöjar, fria händer att skriva vad han ville. – Du kan bli kär i albumet. Eller inte. Det har mycket 80-talskänsla, säger Craig.

Själv vill han bli kär i en kvinna. Hon ska vara någon som stöttar honom och står vid hans sida. För en artist är det viktigt att ha en sådan person i sitt liv, enligt Craig.Låten ”She’s on fire” speglar vad han är ute efter. Han menar att han letar efter tjejen som var en grå mus i skolan, som skaffade sig ett intellekt medan andra festade loss och som sedan började blomma.– Jag älskar tjejer som är pratiga, roliga, intelligenta och sexiga.

Du visade upp ditt hem i London i ”MTV Cribs”.– Ja. ”Jag lade märke till ljuset”, säger killarna. ”Jag såg sovrummet”, säger tjejerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro