ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Craigs James Bond är väldigt komplex”

Romina McGuinness, Metro World News · 24 Okt 2012
Uppdaterad 24 Okt 2012
”Craigs James Bond är väldigt komplex” Franska skådespelaren Bérénice Marlohe får sitt stora genombrott i ”Skyfall” där hon spelar den onda Bondbruden Sévérine.

”Craigs James Bond är väldigt komplex” Franska skådespelaren Bérénice Marlohe får sitt stora genombrott i ”Skyfall” där hon spelar den onda Bondbruden Sévérine. Foto: MGM


Metro har träffat de båda Bond-brudarna inför fredagens Sverigepremiär inför Bondfilmen Skyfall”. .

klar

Artikellänk är kopierad

Bérénice, vem då? Skäms inte om du inte känner igen namnet på den senaste bondbruden – den 33-åriga franska skådespelerskan är framför allt känd för ett fåtal tv-roller i Frankrike. Hon fick vänta på sitt genombrott tills hon flyttade till Los Angeles, där hon fick rollen som den onda Bondbruden i ”Skyfall”.

När du fick rollen som Sévérine, tänkte du ”Wow, nu är jag Bondbrud,  jag måste vara supersexig”?

– Inte alls, det vore jättekorkat att reagera så. Det är irriterande att folk utgår ifrån att bli Bondbrud är som att vinna en skönhetstävling. Det är det verkligen inte. Jag är skådespelerska, jag provspelade för rollen. Bondbruden är ett koncept. Att jag fått chansen att tolka en så mytisk roll kommer kanske klarna om några år, säger Bérénice Marlohe.

Skulle du falla för en man som Bond?

– Absolut, Daniel Craigs James Bond är väldigt komplex. Han är rolig, känslig, stark och modig. Jag tycker personligen att kombinationen av virilitet, sårbarhet och humor är magisk. Jag skulle kunna bli förälskad i en sådan Bond.

Vilken är din favorit-Bond?

– Jag gillade verkligen ”Ur dödlig synvinkel” med Christopher Walken och Grace Jones. De är mina favoriter av Bondskurkarna. Min favorit-Bond är Sean Connery. Hans Bond är legendarisk.

Vad tycker du om Adeles Bondlåt ”Skyfall”?

– Låten är vacker och nostalgisk. Den är trogen Bond-soundet. Den är mörk och farlig men ändå feminin och glamorös.

klar

Artikellänk är kopierad

Romina McGuinness, Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro