ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Crow tillbaka i rampljuset

Talia Soghomian · 2 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Sheryl Crow har varit ett hett villebråd för paparazzifotograferna. Först skilsmässan från Lance Arm-strong, sedan bröst-cancern. Nu är hon tillbaka. – Jag älskar Los Angeles men jag skulle inte kunna leva där igen eftersom paparrazi har blivit ett så stort problem. Jag kan inte uppfostra ett barn i den miljön.

Det måste vara tufft med fotografer när man går igenom något svårt?– Det är sorgligt. En av de saker jag upplevde när jag genomgick bröstcancerbehandlingen och när mitt förhållande föll samman var fascinationen för mitt liv: tre veckor tidigare var jag inte ens en A-kändis.

Kändes det viktigt att vara öppen med bröstcancern? –  Jag gjorde ett uttalande, förklarade vad som hade hänt och bad att bli lämnad  i fred. Jag har en stor skara kvinnliga fans, det är viktigt att lära kvinnor att vara noggranna med mammografi.

Hur har moderskapet förändrat dig som artist? – Wyatt har gjort mig orädd och öppen. Nu bor vi på en gård mitt i ingenstans. Det skapade en jättebra fristad för att skriva och vara kreativ. Jag gick upp tidigt med honom och när han sov på dagen satte jag mig och skrev. Det var en helt underbar rytm.

Du har sagt att plattan är skriven i Bob Dylans tradition.– Det var till stor del protestsångerna. Det var inte min avsikt att göra en folkmusikskiva. Jag vill inte sätta en etikett på den, men jag närmade mig en sorts Dylankänsla på grund av ilskan och känslan i texterna.

Michael Jacksons ”Thriller” firar 25-årsjubileum. Du har arbetat mycket med honom. Vad betyder han för dig?– Han en av de stora amerikanska arkitekterna inom pop och R & B. Det var en fantastisk upplevelse att vara en del av hans arv.

Är det någon annan du skulle vilja samarbeta med? – Justin Timberlake! Jag kan knappt tro att jag säger det. Det är första gången jag säger det! Jag är en stor fan!

klar

Artikellänk är kopierad

Talia Soghomian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro