ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Cryer om skandalerna

Pontus Hammarlund · 14 Jul 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Jon Cryer och Charlie Sheen spelar bröder i ”2 1/2 män”. Komediserien tillhör de populäraste i USA, och skälet är enkelt. – Min närvaro, det är allt som krävs, haha. Nej, jag vet inte vad det kan vara, men jag tror att folk känner en viss ömhet för Charlie Sheen – hur mycket han än syns i skvallerpressen, säger Jon Cryer när Metro träffar honom i London.

FÖLJS AV SKVALLERREPORTRAR Skandalartiklarna kring Charlie Sheen är många. Hans förkärlek för prostituerade, porrstjärnor och droger samt hans våldsamma humör har noga följts av skvallerpressen. Och just nu ligger han och Denise Richards i vad som beskrivs som Hollywoods smutsigaste skilsmässa någonsin. Jon Cryer och Charlie Sheen jobbade ihop i filmen ”Hot shots!” redan 1991. – Han kom direkt från sin första rehabilitering efter drogmissbruk och det var bokstavligen första dagen när han dök upp i en cabriolet med Ginger Lynn i baksätet. Hon är en känd porraktris. Han sätter scenen i första tagningen. Han är ju filmstjärna, han är ju Charlie Sheen.

"UNDERBAR" – Jag blev verkligen imponerad. Han är väldigt artig och den sortens kille som kommer till sminket och skakar hand med alla. Han var underbar att jobba med, och så händer detta, säger Jon Cryer och syftar på ”2 1/2 män”. Tredje säsongen är inspelad och Jon Cryer älskar fortfarande sin rollfigur Alan Harper. – Inför     tredje säsongen sa de: ”Vi ska sätta Alan i ett träd och kasta sten på honom”. – Så jag har ramlat av tak, brutit händer och fått ett nervöst sammanbrott ... men för en komiker är det väldigt roliga saker att få göra. Andra säsongen av ”2 1/2 män” visas på den otacksamma tiden 12.00 på lördagar i TV 3.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro