ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

CS-stjärnans autograf stoppas – var för snuskig

Erik Glanell · 1 Feb 2019
Uppdaterad 1 Feb 2019
Oliver "DickStacy" Tierney spelar med laget Greyhounds i Katowice-majorn som börjar i mitten på februari.

Oliver "DickStacy" Tierney spelar med laget Greyhounds i Katowice-majorn som börjar i mitten på februari. Foto: Adela-Sznajder/Dreamhack


Den australiske CS:GO-spelaren Oliver "DickStacy" Tierneys major-autograf stoppas av Valve. Kan inte säljas på grund av det snuskiga utseendet.

klar

Artikellänk är kopierad

Inför varje CS:GO-major är det numera standard att alla spelare som deltar får släppa ett eget klistermärke med sin autograf. Märket går sedan att köpa i spelet och en del av de intjänade kulorna går tillbaka till spelarna.

Nu är det som bekant snart dags för en major igen och den här gången är det en spelare som har stött på problem av en lite udda anledning. Den australiske Greyhound-spelaren Oliver ”DickStacy” Tierney hade anknutit till sitt smeknamn genom att skriva sin autograf så att den efterliknade formen av en penis.

Så här var det tänkt att Oliver ”DickStacy” Tierneys autograf skulle se ut från början. Foto: Privat/Twitter
Så här var det tänkt att Oliver ”DickStacy” Tierneys autograf skulle se ut från början. Foto: Privat/Twitter

Även om autografen får anses vara en konstnärlig tolkning mötte den motstånd från Valve som blankt sa nej. Motiveringen var att penisautografen inte följde de riktlinjer som krävs för att den ska kunna säljas i alla regioner där CS:GO distribueras.

Den ståndaktige australiske spelaren var besviken över spelföretagets slaka inställning till sitt mästerverk men försäkrar att han har fler på lager.

– Det är tråkigt att se mina vänner. Jag skickade visserligen in den värsta först. Det var värt ett försök. Nu satsar jag på en mer ren och artistisk design, skriver Oliver ”DickStacy” Tierney.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro