ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

CS:GO-spelaren bryter med Red Reserve efter påstått kontraktsbrott

Erik Glanell · 8 Feb 2019
Uppdaterad 8 Feb 2019
Joakim "disco_doplan" Gidetun har rivit kontraktet med Red Reserve.

Joakim "disco_doplan" Gidetun har rivit kontraktet med Red Reserve. Foto: Dreamhack


Joakim "disco_doplan" Gidetun bryter med laget Red Reserve efter anklagelser om att organisationen brutit mot kontraktet.

klar

Artikellänk är kopierad

Red Reserve som redan innan var nere på tre spelare är nu nere på två. Under fredagen meddelade Joakim ”disco_doplan” Gidetun att han lämnar laget på grund av att organisationen, enligt honom, har brutit mot kontraktet.

Vad Metro Esport erfar, baserat på en tweet från en person i spelarens närhet, handlar det påstådda kontraktsbrottet om att organisationen inte har betalat ut lön.

”Från och med i går har jag officiellt rivit kontraktet med Red Reserve efter att de brutit mot det. Jag kommer att leta efter ett nytt lag under februari/mars under tiden som jag arbetar med att utvecklas både i och utanför spelet. Jag är hoppfull och spänd inför vad som väntar 2019”, skriver Joakim ”disco_doplan” Gidetun på Twitter.

Metro Esport har försökt att nå Joakim ”disco_doplan” Gidetun utan att lyckas.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro