ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Culkin är far till Jacksons barn"

Metro.se · 31 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Macaulay Culkin, 29, kan vara pappa till Michael Jacksons sjuårige son Blanket. Enligt engelska tabloiden The Sun ska skådespelaren ha donerat sperma till Michael Jackson för att få sonen Blanket, vars riktiga namn är Prince Michael II, med en ännu okänd mamma.

Macaulay Culkin och Michael Jackson blev vänner i samband med att Macaulay Culkin spelade in de klassiska Ensam Hemma-filmerna i början på 90-talet.

– Han (Culkin) var en av få person som Jackson verkligen litade på och Mack svek honom aldrig. Jackson tyckte verkligen om honom - och det var därför han frågade om Mack kunde donera sperma, säger en källa till The Sun.

– Innerst inne tror jag att han önskade att Mack var hans son. Att föda Blanket (på det här sättet) var det näst bästa (som kunde hända).Macaulay Culkin, som är gudfader till Michael Jacksons två andra barn, vill inte kommentera uppgifterna.Michael Jackson avled i sitt hem i Los Angeles i början av sommaren.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro