ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Då gör svensktalande Brigitte entré i Owerwatch League

Erik Glanell · 23 Mar 2018
Uppdaterad 23 Mar 2018
Brigitte och Skräpråttan.

Brigitte och Skräpråttan. Foto: Blizzard


Det dröjer innan vi får se och inte minst höra Brigitte i högstaligan av Overwatch.

klar

Artikellänk är kopierad

Casual-spelarna har redan fått tillgång till den nya svensktalande hjälten Brigitte i Overwatch. Men på proffsscenen har vi ännu inte hört någon skrika ”ALLA TILL MIG!”. Enligt sajten Unikrn står det nu klart att support-hjälten blir spelbar först under omgång fyra av Overwatch League.

Att nya karaktärer i tävlingsinriktade spel har en fördröjning är förstås inte ovanligt då spelutvecklarna vill ha chansen att utvärdera om balansen mellan olika hjältar är rimlig.

För Brigitte, som blev tillgänglig för spel bara för en vecka sedan, väntar alltså några veckors tester innan hon får äntra arenan för första gången.

Support-hjälten Brigitte anses av många kunna förändra metat markant då hon är ett bra motgift när motståndarna försöker flankera. En hjälte som lever farligt är till exempel Tracer som fram till nu ofta har varit ett självklart val för de flesta lag.

Just nu är Overwatch League i sluttampen av omgång 2. Omgång fyra av Overwatch League drar igång 16 maj.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro